Per 01-01-2023 is er een nieuwe naam: NAHbij!

U bezoekt nu onze huidige website.
De nieuwe website is in ontwikkeling.
verlies/veerkracht/verbinding
Lees onze folder

Werkgevers

Het lijkt misschien stoer om op het werk niet te praten over de slechte boodschap die je kreeg in het ziekenhuis, de echtscheiding die dreigt, of over het overlijden van een goede vriend. Maar stilstaan bij verlies is wel wijs. Ook zakelijk gezien is het slim als managers daar op de werkvloer ruimte voor maken. Denk hierbij aan preventie ziekteverzuim.

Ontslagen worden staat in de top 5 van de meest traumatische gebeurtenissen, naast echtscheiding en dood van een dierbare. Hoe bekom je van de dreun?

Wanneer de communicatie tussen u en uw werknemer moeizaam verloopt kunt u hierbij ondersteuning en advies krijgen. Vaak is correcte voorlichting over de situatie/ziekte of behandeling van de werknemer van groot belang voor een werkgever.

Arbeid en bemiddeling
Als Verliesbegeleider Gezondheidszorg kunnen wij bemiddelen tussen u, uw werknemer en/of de bedrijfsarts.

Wilt u uw werknemer de mogelijkheid bieden begeleid te worden op het gebied van verlies en gezondheidszorg? Dan kunt u uw werknemer attenderen op deze website of de hieronderstaande folder aan hem/haar meegeven. Mocht u meer informatie willen en/of willen overleggen, neem dan zelf even contact met ons op.

Brochure: Verliesbegeleiding Gezondheidszorg